Strategie

Welke doelen moeten er bereikt worden en welke middelen gaan we daarvoor inzetten. Dat is in een notendop wat we in eerste instantie samen met de klant bepalen. Een goede strategie is geen vaststaand gegeven, het is meer een soort ontdekkingsreis. Waar we van tevoren wel graag aan vasthouden is werkelijke kennis. Hoe meer we weten hoe beter we onze ideeën kunnen vormgeven en hoe scherper we kunnen communiceren. De hier onderstaande diensten proberen we daarom zo zorgvuldig mogelijk in te vullen. 

Media planning

Media planning

We leggen ons toe op het vinden en vaak het combineren van de juiste media om organisaties en/of producten structureel in beeld te laten komen bij een bepaalde doelgroep(en). Een mediaplan is hierbij het middelpunt van het totale communicatieplan. Een effectieve campagne valt of staat met een goede media planning.

SEO/analytics

SEO/analytics

Zoekmachine marketing is een vak apart en vereist een veelomvattende aanpak. Er zijn vele richtlijnen en wederom is het een voortdurend proces van optimaliseren. Kort door de bocht draait het om een goede webstructuur in combinatie met kwalitatieve content. Webanalytics helpt ons met het rapporteren en analyseren van webdata waardoor we gericht kunnen verbeteren.

Social Media

Social Media

Social Media kan een enorme impact hebben op organisaties. Sociale platformen hebben een groot bereik tot diverse doelgroepen waar indrukwekkende resultaten te behalen zijn. Er liggen veel business kansen binnen het sociale web. Maar een nieuwsgierige kijk op trends en online ontwikkelingen is nodig om die kansen te zien. Automatisch besteden wij veel tijd aan het scannen en luisteren naar actuele zaken op internet. Voor we met een grondig plan van aanpak kunnen komen is een 'social scan' binnen uw branche noodzakelijk.

Beheer en doorontwikkeling

Beheer en doorontwikkeling

Goed functioneel en technisch beheer is onmisbaar voor elke website. Eigenlijk gaat het na de oplevering van een site pas echt beginnen. Het is belangrijk dat de website blijft voldoen aan de verwachtingen en de doelstellingen. Door monitoring en evaluatie worden waar nodig trajecten bijgestuurd. Doorontwikkeling is een proces dat continue zorg en aandacht nodig heeft.